Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize kaya atmak

Rüyada denize kaya atmak

Rüyada denize kaya atmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize kaya atmak gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada denize kaya atmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz ve kayalar görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Rüyada denizde kaya görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, o masumların bedduasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kayası görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işarettir.

Rüyada deniz kayalıkları görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz içinde kaya görmek geçim derdi çekmeyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments