Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kaya görmek

Rüyada deniz kaya görmek

Rüyada deniz kaya görmek fakirlikten kurtulmaya, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada deniz kaya gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada denizin ortasında kaya görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklı deniz görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rahatlayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kayalık denizde yüzmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve kayalık görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz içinde kaya görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hastalıklara şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada kayalık deniz görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, gönlünün rahata ereceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments