Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kaptanı görmek

Rüyada deniz kaptanı görmek

Rüyada deniz kaptanı görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kaptanı gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada deniz kaptanı görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zararların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaptan kıyafeti görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bir kaptan su içmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Rüyada gemi kaptanı olmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Rüyada kaptan su içmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kaptan olmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gemi ve kaptan görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kaptan görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments