Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaptan olmak

Rüyada kaptan olmak

Rüyada kaptan olmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada kaptan olmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada bir kaptan su içmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada plastik kaptan su içmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada gemi ve kaptan görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi kaptanı olmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakır kaptan su içmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaptan kıyafeti görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kaptanı görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kaptan su içmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments