Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz dalga görmek

Rüyada deniz dalga görmek

Rüyada deniz dalga görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz dalga gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada deniz dalga görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak başarıların çoğalacağına, kırılan kalbin onarılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulur.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek prestij sahibi olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgasında ıslanmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize dalga görmek geleceğine bakacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada yüksek deniz dalgası görmek kısmet alacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments