Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgali denizden kurtulmak

Rüyada dalgali denizden kurtulmak

Rüyada dalgali denizden kurtulmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada deniz dalgasından kurtulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada dalgali denizden kurtulmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük dalgalardan kurtulmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, şerefli bir hayat süreceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalardan kurtulmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgadan kurtulmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, önünün açık olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalardan kurtulduğunu görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments