Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz altına inmek

Rüyada deniz altına inmek

Rüyada deniz altına inmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz altına inmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada deniz altına inmek güzel sözler işiteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yerin altına inmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yerin altına inmek hem çok mutlu olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada uçakla denize inmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada uçup denize inmek parasının üstüne para ekleyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada denizin dibine inmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize inmek makbul olan mallar edineceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin derinliklerine inmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, gücünün azalacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments