Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ampul takmak

Rüyada ampul takmak

Rüyada ampul takmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada ampul takmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada ampul takmak isminden sıkça söz ettireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kötü kişilere yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ampul yemek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalet eder.

Rüyada ampul kırmak iyi halini yitireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük ampul görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ampul ışığı görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ampul patladığını görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret eder.

Rüyada parlak ampul görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patlamış ampul görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments