Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ampul görmek

Rüyada küçük ampul görmek

Rüyada küçük ampul görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, huzura kavuşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada küçük ampul gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada küçük ampul görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalettir.

Rüyada yanan ampul görmek canının sıkılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ampul görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ampul çıkarmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalettir.

Rüyada ampul kırmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada ampul patladığını görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık ampul görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ampul yakmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, asla harama bulaşmayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments