Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir süzgeç görmek

Rüyada demir süzgeç görmek

Rüyada demir süzgeç görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir süzgeç gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada demir süzgeç görmek zararın gittikçe daha da artacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çay süzgeci görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada plastik süzgeç görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada gemide demir atmak yeni bir hayat kurulacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada demir pencere görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Rüyada demir yüzük takmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir karyola görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments