Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir ev görmek

Rüyada demir ev görmek

Rüyada demir ev görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada demir ev gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada demirden ev görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir ev görmek maddi açıdan zarar edileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada demir yüzük görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir para harcamak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir atmış gemi görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan demir çıkarmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada demirtaş görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada kor demir görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments