Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirtaş görmek

Rüyada demirtaş görmek

Rüyada demirtaş görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, rızkında ve malından olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalettir.

Rüyada demirtaş gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Rüyada demir merdiven taşımak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada demirden gemi görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Rüyada demir bilezik görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada delik demir para görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize alamet eder.

Rüyada demir tozu yemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada profil demir görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada demirden tutmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir merdiven görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, güçten düşeceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments