Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden tutmak

Rüyada demirden tutmak

Rüyada demirden tutmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada demirden tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada demirden tutmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada demir tarak görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir yatak görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yerden demir para almak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek yeni bir yol tutulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demirle adam dövmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir iskele görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada demir çalmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yardımın alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments