Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delinmiş para görmek

Rüyada delinmiş para görmek

Rüyada delinmiş para görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunların çözüleceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada delinmiş para gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada deliden para almak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada delinmiş para görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, nimet ve berekete ereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Rüyada deliye para vermek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzün delindiğini görmek dertlerin son bulacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada deli görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu delirmiş görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada deli gibi koşmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarın delindiğini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments