Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan deliğini kapatmak

Rüyada yılan deliğini kapatmak

Rüyada yılan deliğini kapatmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, aradığı aşkı bulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Rüyada yılan deliğini kapatmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada yılan deliğini kapatmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bir deliği kapatmak talihinin artacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik kapatmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret eder.

Rüyada fare deliğini kapatmak iyi halini yitireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yılan deliği görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işarettir.

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments