Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik diş görmek

Rüyada delik diş görmek

Rüyada delik diş görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada delik diş gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada delik diş görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişte delik görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işarettir.

Rüyada dişinin delik olduğunu görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada delik elbise görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kapı deliği görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir delikten geçmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada delik cep görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments