Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik açmak

Rüyada delik açmak

Rüyada delik açmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, beğenilen işlere imza atacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada delik açmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada delik açmak içine kapanacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalet eder.

Rüyada duvarda delik açmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bol muhabbette kalacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek başa iş açacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delik kova görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kara delik görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağı delik çorap görmek arzularına kavuşacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada delikli elbise görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada delikli elbise giymek kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments