Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, bereketin eksileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın deliğe girdiğini gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek acı tecrübeler edineceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yılanın deliğe girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın deliğinden çıktığını görmek onu uyaracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı deliğinde görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek kaybettiği şeyi bulmasına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada yılan deliği görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yeni işlerin geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments