Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliden kaçmak

Rüyada deliden kaçmak

Rüyada deliden kaçmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada deliden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada deli adamdan kaçmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Rüyada bir deliden kaçmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada deli birinden kaçmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, önemli kararlar alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada deliden kaçmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada burnunun delindiğini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane deli görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini deli olduğunu görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada kendini delirmiş görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurcan

Ruyamda oglumla beni deli kovaliyordu cok korkmustum