Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini deli olduğunu görmek

Rüyada birini deli olduğunu görmek

Rüyada birini deli olduğunu görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini deli olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Rüyada deli adam görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, işlerini yoluna koyacağına, makamının ve ününün artacağına delalettir.

Rüyada kadın deli görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağının delindiğini görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret eder.

Rüyada iki tane deli görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını deli görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada hastanede deli görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini delirmiş görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalettir.

Rüyada parmağı delinmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments