Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir deliden kaçmak

Rüyada bir deliden kaçmak

Rüyada bir deliden kaçmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir deliden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada bir deliden kaçmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Rüyada deli birinden kaçmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deli adamdan kaçmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, küslerin barışacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada deliden kaçmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işarettir.

Rüyada deliden korkmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün delindiğini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret eder.

Rüyada babayı deli görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deliye aşık olmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments