Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli olmak

Rüyada deli olmak

Rüyada deli olmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deli olmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada deliden korkmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişin delindiğini görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulağının delindiğini görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını deli görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deli adamdan kaçmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı deli görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada delige düsmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada annesini delirmiş görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kötü sözler duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments