Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının delindiğini görmek

Rüyada boğazının delindiğini görmek

Rüyada boğazının delindiğini görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada boğazının delindiğini gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boğazı delinmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazının delindiğini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada deli doktor görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini delirmiş görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada deli gömleği giymek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Rüyada anneyi delirmiş görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını deli görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada deliden korkmak verdiği emeklerin heba olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments