Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki değişik ayakkabı giymek

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada değişik çorap giymek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalettir.

Rüyada değişik elbiseler giymek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ün sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada görev yeri değişikliği görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü değişik görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada değişik bir hayvan görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada değişiklik görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, planların boşa gideceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments