Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defter yaprağı görmek

Rüyada defter yaprağı görmek

Rüyada defter yaprağı görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada defter yaprağı gördüyseniz:

  • Kişisel değişim planınıza sadık kalmanız olumlu yönde ilerlemeniz anlamına geliyor.

Rüyada beyaz defter yaprağı görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada defter yaprağı görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karalanmış defter görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, torunlarına dahi yeteceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş beyaz defter görmek maddi olanaklarının artacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada defter kaplamak ailevi sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına yorulur.

Rüyada defter kaybetmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada defter silgisi görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments