Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defter görmek

Rüyada defter görmek

Rüyada defter görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada defter gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Rüyada şiir defteri görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet eder.

Rüyada deftere imza atmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bitmiş defter görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın defter görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada defter silgisi görmek kulluk derecesinin artmasına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada defter sayfası görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Rüyada pembe defter görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada boş defter görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments