Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın defter görmek

Rüyada kalın defter görmek

Rüyada kalın defter görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yeni işlerin geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın defter gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada kalın defter görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada defter çalmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada amel defterini almak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalettir.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, elinin döneceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınıf defteri görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, prestij kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada süslü defter görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada pembe defter görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada birinden defter almak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments