Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmiş defter görmek

Rüyada bitmiş defter görmek

Rüyada bitmiş defter görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kindar olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, can sıkıcı haberler almaya, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada bitmiş defter gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bitmiş defter görmek haklılığının anlaşılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada defter okumak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deftere imza atmak alacaklarını tahsil edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada günlük defteri görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski defter görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem defter görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kaplı defter görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada defter kaybetmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments