Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyı dövmek

Rüyada dayıyı dövmek

Rüyada dayıyı dövmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, işlerinin çoğalacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada dayıyı dövmek gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada dayıyı dövmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dayının kızını görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada öz dayıyı görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen dayısını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın dayısını görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üvey dayı görmek yarar getireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Rüyada ölmüş dayınızı görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada dayımın karısını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments