Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dayınızı görmek

Rüyada ölmüş dayınızı görmek

Rüyada ölmüş dayınızı görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş dayınızı gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada dayımı öpmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yenge ve dayı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş dayımı görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada dayısını öptüğünü görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayıya sarılmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayısının evlendiğini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayını öpmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rızkının da çoğalacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada dayı ve baba görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments