Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayının ailesini görmek

Rüyada dayının ailesini görmek

Rüyada dayının ailesini görmek diplomalı kimse olacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada dayının ailesini gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada dayının ailesini görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada dayı ve ailesini görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet eder.

Rüyada amca ve dayı görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada dayısını öptüğünü görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine şifa olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada dayımın karısını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada anne dayı görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yalan söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyze dayı görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalettir.

Rüyada dayıyla telefonda konuşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments