Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahmetli dayı görmek

Rüyada rahmetli dayı görmek

Rüyada rahmetli dayı görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahmetli dayı gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada rahmetli dayı görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahmetli görmek şansının kendisinden yana gideceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada rahmetli kardeşini görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahmetli anneanne görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına inanılır.

Rüyada rahmetli dedeyi görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli anne görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulur.

Rüyada rahmetli annemi görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına alamet eder.

Rüyada rahmetli babaanne görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments