Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı hasta görmek

Rüyada dayı hasta görmek

Rüyada dayı hasta görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dayı hasta gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada hasta dayısını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada dayı hasta görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akraba dayı görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, başarısızlığa düşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayı ve baba görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayı oğlunu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalettir.

Rüyada dayıyı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayısıyla evlenmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments