Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyı görmek

Rüyada dayıyı görmek

Rüyada dayıyı görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada dayıyı gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada dayını öpmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dayısının düğününü görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret eder.

Rüyada dayının oğlunu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dayıyı ağlarken görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Rüyada dayımı öpmek malının da eksilmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada dayımları görmek toplum için faydalı işler yapacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, şansının kötüye gideceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dayıyı canlı görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments