Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı olmak

Rüyada dayı olmak

Rüyada dayı olmak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işlerinin hızlanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı olmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Rüyada dayısıyla tartışmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada dayısının düğününü görmek esenliğe kavuşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, şansın kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayının kızını görmek bolluğun sürekli olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayının eşini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayının ailesini görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayımı görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada dayısına sarılmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments