Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı amca görmek

Rüyada dayı amca görmek

Rüyada dayı amca görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada dayı amca gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada amca dayı görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dayı amca görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada amca ve dayı görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dayını görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada annesinin dayısını görmek hastalıkların kalmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada dayı kızını görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Rüyada dayısını öptüğünü görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada dayı konuşmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments