Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı kızını görmek

Rüyada dayı kızını görmek

Rüyada dayı kızını görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, elinin dara düşmeyeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayı kızını gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Rüyada dayısının kızını görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalettir.

Rüyada dayının kızını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Rüyada dayımın kızını görmek beklenmedik kapıların açılmasına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada dayı kızı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı kızıyla öpüşmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayı kızını görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, huzur dolu günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayıdan hediye almak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments