Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca dayı görmek

Rüyada amca dayı görmek

Rüyada amca dayı görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada amca dayı gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Rüyada amca dayı görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca ve dayı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kişinin daha çok kazanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada dayı amca görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada dayısıyla kavga etmek geleceğe olan inancını yitireceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rızkının çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada dayısını ağlarken görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada dayı oglu görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dayımı ölmüş görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret eder.

Rüyada annenin dayısını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments