Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayaktan kurtulmak

Rüyada dayaktan kurtulmak

Rüyada dayaktan kurtulmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, kısmet alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, güzel günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada dayaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada dayaktan kurtulmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayaktan morarmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koca dayağı yemek esenliğe kavuşulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını dayaktan kurtarmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada baba dayağı yemek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Rüyada baba dayağı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayaktan kaçmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada birini dayaktan kurtarmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rızkın genişleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments