Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayaktan kaçmak

Rüyada dayaktan kaçmak

Rüyada dayaktan kaçmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada dayaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada dayaktan kaçmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Rüyada koca dayağı yemek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayaktan kurtarmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada baba dayağı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada birini dayaktan kurtarmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada baba dayağı yemek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada dayaktan kurtulmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada dayaktan morarmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments