Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dayaktan kurtarmak

Rüyada birini dayaktan kurtarmak

Rüyada birini dayaktan kurtarmak yaşamının tadını çıkaracağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kafa dinleyeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada birini dayaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Rüyada arkadaşını dayaktan kurtarmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada dayaktan kurtarmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, akıllı adımlar atacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dayaktan kurtarmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koca dayağı yemek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baba dayağı yemek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba dayağı görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına rivayet eder.

Rüyada dayaktan yemek ticarette şansının düşeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayaktan kaçmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments