Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davul çalanı görmek

Rüyada davul çalanı görmek

Rüyada davul çalanı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, inancından ödün vereceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada davul çalanı gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Rüyada davul çalanı görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada davul çalan görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan birini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada davul çalan adam görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada ney çalan görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işarettir.

Rüyada keman çalan görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, helal ekmek yeneceğine, başarılarının sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada çalan kapıyı açmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine yorulur.

Rüyada çalan telefon görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments