Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalan kapıyı açmak

Rüyada çalan kapıyı açmak

Rüyada çalan kapıyı açmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kendinden emin adımlar atacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çalan kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Detayların içinde kaybolmadan büyük resmi hatırlayarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Rüyada çalan kapıyı açmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çalan kapıyı açmamak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaval çalan görmek sevinçli haberler geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bateri çalan birini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada saz çalan görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çalan telefon görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada para çalanı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada davul çalan adam görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments