Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir yapmak

Rüyada misafir yapmak

Rüyada misafir yapmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, tecrübe sahibi olacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafir yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada misafirlere yatak yapmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet eder.

Rüyada misafire hazırlık yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık misafire yemek yapmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Rüyada misafire yemek yapmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada misafirlikte banyo yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafir için hazırlık yapmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kötü yollara gireceğine, zorlukların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafire kahve yapmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafirlere kahve yapmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, itibarın sarsılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments