Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyattan çıkmak

Rüyada ameliyattan çıkmak

Rüyada ameliyattan çıkmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işlerin aksamayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Rüyada ameliyattan çıkmak gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada ameliyattan çıkmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat etmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada açık ameliyat görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyatlı birini görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak ameliyatı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ameliyatla doğum yapmak maddi anlamda çok zorlanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel ameliyatı olmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada ameliyatta öldüğünü görmek kazançtan yana kara geçeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments