Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık ameliyat görmek

Rüyada açık ameliyat görmek

Rüyada açık ameliyat görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, haklılığının anlaşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada açık ameliyat gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada açık ameliyat görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak böylece işlerini yoluna sokacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olacağını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada diş ameliyatı olduğunu görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat elbisesi giymek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Rüyada ameliyat kıyafeti görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments