Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel gelinlik giymek

Rüyada dantel gelinlik giymek

Rüyada dantel gelinlik giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantel gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada dantelli gelinlik giymek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dantel gelinlik giymek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli gelinlik görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına inanılır.

Rüyada siyah dantel elbise giymek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek zengin olunacak bir işe girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantelli çorap giymek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dantelli etek giymek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sermaye kaybedeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek para yatıracağına ve zarar edeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments