Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantelli elbise giymek

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek hayır duaları alınacağına, sıkıntıların aşılacağına, yokluk içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek hastalıkların biteceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, gücünün azalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli elbise giymek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel elbise giymek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada siyah dantel elbise giymek insanların saygısının kazanılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments