Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli çarşaf görmek

Rüyada dantelli çarşaf görmek

Rüyada dantelli çarşaf görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli çarşaf gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet eder.

Rüyada dantelli çarşaf görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyizlik dantel görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, düşmanından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada dantel elbise görmek rahat bir hayat sürüleceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada pembe dantel görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, mali olarak küçüleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada tığla dantel örmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantel bohça görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments