Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel perde görmek

Rüyada dantel perde görmek

Rüyada dantel perde görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada dantel perde gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dantel perde görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada dantelli perde görmek ona mutluluk getireceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel perde görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dantel görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada dantelli gömlek giymek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulur.

Rüyada dantel yaptığını görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada dantel satmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments